Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Moon Woofers Rock and Roll Történeti Tánccsoport

MoonWoofers rock and roll történeti tánccsoport

 

woofnova.jpgA MoonWoofers rock and roll történeti tánccsoport 2007-ben alakult Balogh Erika és Balogh László Tánctanárok vezetésével. A házaspár 18 éve foglakozik tánccal, tanításával és koreográfiák, illetve színházi musicalek és rock and roll produkciók színpadra állításával.

 

 

  

woofmiki.jpgRock and rollt –t mint életérzést és mint tánc stílust töviről-hegyire ismerik,ami nem csoda, hiszen László 13 éve tagja és koreográfusa is Fenyő Miklós tánckarának. Ennek is köszönhetően a MoonWoofers is bekerült a Rock and Roll énekes pályafutásáról készült filmbe, a Made in Hungáriába, mint táncos közreműködő. Valamint 2010 Augusztásától részt vehetnek, az évente 2-szer megrendezésre kerülő Fenyő Miklós nagykoncerten. Igaz a voksukat letették a Rock and Roll mellet, de ezen kívül sok társas, és divattáncot ismernek, éveken keresztül versenytáncoltak.

 

A tánccsapat tagjai számos rendezvényen bizonyították színpadra termettségüket többek között, láthattuk már Őket Marót Viki és a Nova Kultur Zenekar színpadán is!                             

Valamint belefogtak egy a Rock and Roll történelmét bemutató táncos musical megvalósításába is. Aminek rövidebb 45 perces verzióját már nem egy helyen ÉLŐ Elvis Show-al együtt be is mutatták.

Céljuk, hogy a Rock and Roll műfaját és a műfajról szóló musical-t népszerűsítsék külföldön is.

Ha felkeltettük érdeklődésüket kérem, keressenek minket a www.holdugatok.uw.hu oldalon.

Tisztelettel: Balogh László, Balogh Erika and The MoonWoofers